דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> רולדות / בורקס בשר
 
רולדות / בורקס בשר
 

חבילת בצק פילאס מעדנות

מילוי בשר עשיר לבצקים

מטגנים 2 בצלים גדולים קצוצים עד שקיפות מוסיפים חצי ק"ג בשר בקר טחון
ומטגנים יחד כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב ופרור עד שהבשר מחליף את צבעו.

מטגנים 3-4 כבדים ומגרדים אותם במגרדת גסה לתוך תערובת הבשר
מוסיפים ביצה קשה מגוררת, ביצה טרייה, 2 כפות פרורי לחם
ומתבלים במלח ופלפל שחור.

מכינים כרולדות, שבלולים, בורקסים.
מורחים בביצה מפזרים מעל שומשום / קצח
אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות כ- 25 דקות עד שמוכן.

* לחבילה שלמה של בצק פילאס השתמשתי ב- 900 גרם בשר טחון
  כל השאר השארתי אותו הדבר. יצאו לי 7 רולדות.
 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים