1 ק"ג שווארמה הודו נקבה
1 כוס שמן זית
1/3 כוס אבקת קארי
2 כפות גרם מסאלה
1 כף אבקת מרק עוף
3 בצלים חתוכים לרצועות
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מכינים מרינדה משמן הזית והתבלינים ומכניסים את הבשר.
רצוי להשרות מספר שעות/לילה.
שמים את הבשר עם המרינדה בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש
ל- 180-200 מעלות ל- 45-60 דקות.
מוציאים, מקררים, ופורסים דק.
מאדים במחבת את הבצלים מוסיפים את הבשר החתוך עם מעט מהמרינדה
ומקפיצים מספר דקות.