דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> שטרודל פרומעז
 
שטרודל פרומעז / באדיבות פירגה
 

2 שטרודלים

המצרכים

המלית

2 חבילות גבינת "פרומעז"

הבצק

200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
1 כוס קמח רגיל
100 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
6 כפות שומשום
2 כפות שמנת רגילה
80 גרם חמאה מומסת
מעט פלפל שחור

אופן ההכנה

לשים את כל מצרכי הבצק ביד לבצק אחיד.
מחלקים את הבצק ל - 2, משטחים עם היד כל חלק על ניר אפייה נפרד.
על כל חלק שמים לאורך גבינת "פרומעז" חצויה לאורכה זה בדיוק מתאים
לאורך השטרודל. (2 חצאים מונחים אחד אחרי השני לאורך)
את החלק החתוך מניחים כלפי מטה.
מגלגלים לרולדה בעזרת הניר, אחרי הגלגול זורקים את הניר.
מניחים את השטרודל בתבנית על ניר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש
ל- 180 מעלות כחצי שעה.

* ניתן להקפיא בתוך ניר האפייה לשימוש עתידי.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים