1 בצל גדול קצוץ
4 עגבניות אדומות גדולות מגוררת
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
½ כפית כורכום
מלח
2-3 גזרים פרוסים לעיגולים
4 תפו"א אדמה חתוכים לרבעים
קופסת שימורי אפונה מסוננת (אפשר להחליף באפונה טרייה / קפואה)
אופן ההכנה
בסיר רחב מטגנים את הבצל עד שקיפות מוסיפים את העגבניות
וממשיכים לטגן כ- 2-3 דקות, מתבלים וממשיכים לבשל רבע שעה.
מוסיפים את הירקות ו- 3-2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקציצות ומבשלים כ- 30-40 דקות.
קציצות בשר
ק"ג בשר טחון
2 בצלים מגוררים
½ צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
מערבבים את כל המצרכים יחד לתערובת אחידה.
יוצרים קציצות קטנות מאורכות/עגולות ומוסיפים לתבשיל.