דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> תפו"א קטנים ומעוכים
 
תפו"א קטנים ומעוכים
 

המצרכים

1 שקית תפו"א קטנים (כ- ½1 ק"ג)
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שום יבש גרוס גס

אופן ההכנה

מבשלים את תפו"א עד שמוכנים. מסננים ומצננים.
מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה ומשמנים בשמן זית.
מועכים את תפו"א בין האצבעות שיתבקעו אך יישארו בחתיכה אחת.
מסדרים את תפו"א בשכבה אחת בתבנית.
יוצקים בנדיבות שמן זית על תפו"א וזורים מעל מלח גס, פלפל שחור גרוס ושום יבש גרוס גס.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל- 40-50 דקות עד שתפו"א משחימים יפה.

* ניתן לתבל בכל תבלין שאוהבים.
* כמות כמובן כמה שרוצים (:

 


 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים