דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> מלאי מתוק
 
מלאי מתוק / משה בוטנסקי
 

המצרכים

¾ כוס קמח תירס (השתמשתי בכוס של 240 מ"ל)
500 גרם גבינה לבנה (5% / 9%)
100 גרם שמנת חמוצה
100 גרם חמאה מומסת
3 ביצים
5 כפות סוכר
קורט מלח
כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה

מערבבים את כל המצרכים
יוצקים לתבנית בגודל 20*30 +-
אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כ- 40 דקות
עד שמשחים מעט ומתייצב.


* אוכלים את זה חמים.
* טעים לאכול בתוספת שמנת וסוכר / קונפיטורה.
 

למחוק למחוק למחוק למחוק למחוק למחוק למחוק למחוק למחוק למחוק למחוק

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים