דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> קרם גבינה ופרי
 
קרם גבינה ופרי בהגשה אישית
 

המצרכים (8 מנות)

2 שמנת מתוקה
¾ כוס סוכר (150 גרם)
1 שקית סוכר וניל
2 גבינה לבנה 5/9% (500 גרם)
קליפת לימון מגורדת (לא חייב אבל מוסיף)

קופסת שימורי פירות כמו אפרסק, משמש, קוקטייל, אננס או פירות טריים.

אופן ההכנה

מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר וסוכר הווניל לקצפת יציבה.
מוסיפים את הגבינה וגרידת הלימון ומבלעים בתוך הקצפת.

ממלאים את כלי ההגשה כמחצית מגובהם בקרם הגבינה מעל מניחים בכל כלי
חצי אפרסק (או פרי אחר) חתוך לקוביות קטנות ומכסים בשכבה נוספת
של קרם גבינה.
מעל ניתן לקשט בשוקלד מגורר או קוקוס קלוי...
 

 

 

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים