דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> דלעת מקורמלת בריבת בצל וקינמון
 
דלעת מקורמלת בריבת בצל וקינמון בסגנון מרוקאי 
 

המצרכים

1 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות בגודל 2-3 ס"מ
3 בצל גדולים פרוסים לחצאי טבעות
¼ כוס שמן זית
1 כוס סוכר
1-2 קוביות ג'ינג'ר (דורות)
כפית שטחה מחטי רוזמרין
1 כפית קינמון טחון
קורט מלח
מעט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

מחממים במחבת את שמן הזית מוסיפים את הבצל ומטגנים להזהבה.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.
מניחים את קוביות הדלעת בתבנית אפייה ויוצקים מעל את תכולת המחבת ומערבבים מעט.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות טורבו 40-50 דקות.
בזמן האפייה פותחים את התנור פעמיים שלושה ומערבבים.

* מתאים להגשה כתוספת לקוסקוס / אורז לבן או סתם לנשנש (:

 

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים