דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> פשטידת תפוא
 
פשטידת תפו"א 
 

המצרכים

3 תפו"א גדולים מבושלים בקליפתם חתוכים לקוביות גדולות

בקערה מערבבים לבלילה אחידה

1 מיכל שמנת מתוקה
3 ביצים
3 כפות קמח שטוחות
¾ כפית מלח
1 כפית גדושה תערובת עשבי תיבול *
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
2 שיני שום כתושות

אופן ההכנה

משמנים תבנית (השתמשתי בתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ) במעט שמן מסדרים
בתוכה את קוביות תפו"א ומעל יוצקים את הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 עלות כ- 45 דקות, עד שהפשטידה יציבה וזהובה.


* עשבי תיבול יבשים - ככה אני עושה ... (:
  ניגשת למוכר ומבקשת ממנו רשות לערבב בקופסה עשבי תיבול יבשים שונים
  ולשלם לו לפי היקר ביותר. אני מערבבת כמעט הכל פטרוזיליה, שמיר, טימין, זעתר,
  רוזמרין, אורגנו, כוסברה, מיורן ....
  אתם לא מפסידים רק מרווחים תערובת נפלאה שמתאימה להרבה מטעמים,
  כמו דגים בתנור, פשטידות, קישים, סלטים, גבינות.
 

 

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים