משמנים תבנית (השתמשתי בתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ) במעט שמן מסדרים
בתוכה את קוביות תפו"א ומעל יוצקים את הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 עלות כ- 45 דקות, עד שהפשטידה יציבה וזהובה.
* עשבי תיבול יבשים - ככה אני עושה ... (:
ניגשת למוכר ומבקשת ממנו רשות לערבב בקופסה עשבי תיבול יבשים שונים
ולשלם לו לפי היקר ביותר. אני מערבבת כמעט הכל פטרוזיליה, שמיר, טימין, זעתר,
רוזמרין, אורגנו, כוסברה, מיורן ....
אתם לא מפסידים רק מרווחים תערובת נפלאה שמתאימה להרבה מטעמים,
כמו דגים בתנור, פשטידות, קישים, סלטים, גבינות.