דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> רקוט קרומבלי
 
רקוט קרומפלי / השף הלבן
 

מאפה תפו"א שמנת וגבינות מהמטבח ההונגרי - מקור המתכון: כאן

המצרכים

6 תפו"א בינוניים מבושלים קלופים ופרוסים (½1 - 1 עובי)
5 ביצים מבושלות ופרוסות
מלח
פלפל שחור גרוס
1 מיכל שמנת מתוקה לבישול 10%
200 גרם גבינת עמק מגוררת
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה

משמנים בחמאה תבנית בגודל 30*25 ס"מ +-
מסדרים בתבנית שכבה של פרוסות תפו"א מעל שכבה של ביצים קשות פרוסות
ומסיימים בשכבה נוספת של פרוסות תפו"א.
מתבלים במלח ופלפל שחור מפזרים מעל את הגבינות המגוררות ויוצקים
על הכל את השמנת לבישול.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות טורבו עד הזהבה כ- 30 דקות.

----

* ניתן להוסיף לתיבול שום כתוש ושמיר קצוץ לטעמי מוסיף.
 

 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים