300 מ"ל מים
1 כפית מלח
3 כפות סילאן
30 גרם חמאה מומסת
250 גרם קמח מלא
250 גרם קמח לבן
1 כף שטוחה שמרים יבשים
100 גרם תערובת פיצוחים *
אופן ההכנה
מכניסים את המצרכים לפי סדר כתיבתם לתבנית אופה הלחם ואופים בתכנית: Whole wheat
* כמובן שניתן להכין כמו כל לחם רגיל במיקסר או ידנית ולאפות בתנור. * תערובת פיצוחים אפשר לגוון ב: אגוזי מלך, שקדים פרוסים, פיסטוקים, שומשום,
גרגרי כוסברה, קצח, גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת ...
אני אוהבת לקלות את הפיצוחים אבל לא חייבים.