דף הבית >> לחמים ואופה לחם >> לחם חצי מלא עם סילאן ופיצוחים
 
לחם חצי מלא עם סילאן ופיצוחים לאופה לחם 
 

המצרכים

300 מ"ל מים
1 כפית מלח
3 כפות סילאן
30 גרם חמאה מומסת
250 גרם קמח מלא
250 גרם קמח לבן
1 כף שטוחה שמרים יבשים
100 גרם תערובת פיצוחים *

אופן ההכנה

מכניסים את המצרכים לפי סדר כתיבתם לתבנית אופה הלחם ואופים בתכנית: Whole wheat


* כמובן שניתן להכין כמו כל לחם רגיל במיקסר או ידנית ולאפות בתנור.
* תערובת פיצוחים אפשר לגוון ב: אגוזי מלך, שקדים פרוסים, פיסטוקים, שומשום,
  גרגרי כוסברה, קצח, גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת ...
  אני אוהבת לקלות את הפיצוחים אבל לא חייבים.
 

 

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים