4 כרעיי עוף (אני מפרידה שוק וירך)
1 בצל גדול קצוץ
4 עגבניות אדומות גדולות מגוררות
כף גדושה פפריקה מתוקה
½ - 1 כפית פפריקה חריפה (תלוי בחריפות שאוהבים)
1 כף אבקת מרק עוף
1 כפית כורכום
מלח
3-5 גזרים חצויים
5 תפו"א בינוניים קלופים וחצויים
1 שקית שעועית ירוקה קפואה (800 גרם) מופשרת
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל לשקיפות מוסיפים את העגבניות המגוררות וממשיכים לטגן 2-3 דקות.
מתבלים מערבבים מוסיפים את העוף וממשיכים לבשל עד שרוב הנוזלים מתאדים.
מוסיפים את הירקות ממלאים מים עד כיסוי ומבשלים על להבה בינונית כשעה וחצי.
טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
* במקום שעועית ירוקה ניתן לגוון בשעועית צהובה, אפונה, פול ירוק. * אפשר בלי השעועית ולהוסיף 3-4 קישואים חצויים. * טעים להגיש עם אורז לבן / קוסקוס. * כמויות וירקות אפשר לשנות לפי הצורך ומה שאוהבים. * מי שאוהב את השעועית לא רכה אפשר להוסיף אותה לתבשיל 15-20 לפני גמר הבישול.