דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> בורקיטוס
 
בורקיטוס / אתר פסטו
 

לבצק

½ 3 כוסות קמח
200 גרם מרגרינה
2 כפות חומץ
2 כפות שמן
¾ גביע אשל או לבן
מעט מלח

מערבבים ולשים את כל חומרי הבצק בקערה או
במעבד מזון לבצק גמיש וחלק.

מרדדים את הבצק לעובי 3-4 מ"מ, קורצים עיגולים
בעזרת חותכן או כוס.

מניחים כפית גדושה מהמילוי במרכז העיגול מקפלים וצובטים מסביב.
מורחים בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד השחמה.

למילוי גבינה וחצילים


1 חציל קלוי קלוף וקצוץ
250 גרם גבינה בולגרית
1 ביצה טרופה
מלח ופלפל שחור

למילוי גבינה


1 תפוח אדמה מבושל ומעוך
25 גרם גבינה בולגרית מפוררת
50 גרם קצ'קבל מגוררת
1 ביצה טרופה

 
הורדת קובץ להדפסה

 
לבשל עם קיצי   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים