5 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות גדולות
פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות (אפשר יותר אפשר פחות לפי הסיבולת)
1 לימון/לימון כבוש פרוס (אם אוהבים את טעם המרירות אפשר עם הקליפה)
2 ראשי שום קלופים (רצוי אפילו יותר)
צרור כוסברה
מסדרים את הירקות בסיר רחב בשכבות לפי הסדר שרשום.
טובלים את הדגים ברוטב ומניחים על הירקות, את שאר הרוטב יוצקים לתוך הסיר
מוסיפים מים כ- 2/3 מגובה התבשיל ומבשלים תחילה בלהבה גבוהה עד שהרוטב מצטמצם
ממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד שנשאר מעט רוטב (כשעתיים)
ניתן להוסיף מלח במידה וחסר.
מה שנשאר זה לשריין חלה טרייה ולהתחיל לטבול (:
* מי שלא אוהב לבשל דגים זמן ממושך יכול תחילה לבשל את הרוטב
ללא הדגים ולהוסיף אותם לקראת הסוף.