| דף הבית >> דגים >> דניס/מושט אפוי או מטוגן |
|
דניס / מושט אפוי או מטוגן |
|
|
המצרכים
4 דגים
תערובת לתיבול
5 קוביות בזיליקום (דורות)
5 קוביות כוסברה (דורות)
כף שום כתוש
מלח
מיץ מחצי לימון
1/3 כוס שמן זית
אופן ההכנה
חורצים בכל דג 3 חריצים בכל צד ומורחים את כולו בתערובת התיבול
כולל בבטן .
מניחים את הדגים בתבנית על ניר אפיה ומכסים את התבנית בניר כסף.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל- 30 דקות.
מורידים את ניר הכסף וממשיכים לאפות עוד 10 דקות.
* אפשר תבליני ירק טריים במקום הקוביות של דורות.
---
עוד אפשרות
לקמח (קמח + מלח) ולטגן.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|