| דף הבית >> דגים >> חריימה |
|
חריימה / פסקל פרץ-רובין
|
|
|
מצרכים
5 כפות שמן
15 שיני שום מעוכות
6 כפות מיץ לימון טרי
½ 1 כפיות כמון טחון
1 כפית מלח
2 כפיות פפריקה חריפה
5 פלפלים ירוקים חריפים, קצוצים (אפשר פחות לפי כוח הסיבולת)
1 כוס מים
4 כפות רסק עגבניות
8-10 מנות דג (בורי, קורבינה,נסיכת הנילוס)
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר בינוני, מוסיפים את השום, מיץ הלימון, הכמון,
המלח והפפריקה החריפה ובוחשים היטב.
מוסיפים את הפלפלים החריפים, ½ כוס מהמים ואת רסק ומערבבים.
מבשלים על אש נמוכה כ- 10 דקות.
מוסיפים את יתרת המים ואחר כך את נתחי הדג.
מכסים ומבשלים על אש בינונית כ- 30 דקות. |
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|