דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת גבינה פירורים
 
עוגת גבינה פירורים 
 

המצרכים לבצק - תחתית והפירורים
 
3 כוסות קמח תופח (420 גרם)
½ כוס סוכר (100 גרם)
4 חלמונים (L)
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
 
המצרכים לקרם גבינה
 
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
½ סוכר (100 גרם)
2 גבינה לבנה 9%-5%
1 שמנת חמוצה
 
אופן הכנת תחתית העוגה הפירורים
 
מכניסים את כל מצרכי הבצק למעבד מזון ומעבדים רק עד לקבלת גוש בצק.
משטחים את הבצק בתבנית עגולה מס' 26 משומנת קלות.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד שהבצק מזהיב.
כשהתחתית מוכנה מגרדים בעזרת מזלג כ- 1/3 מהתחתית ושומרים בצד
לפיזור מעל המלית.
 
אופן הכנת קרם הגבינה
 
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם הסוכר והאינסטנט פודינג וניל לקרם אחיד ויציב.
מוסיפים את הגבינה והשמנת חמוצה ומערבלים במהירות הכי נמוכה לקבלת קרם אחיד.
 
לאחר שהתחתית התקררה יוצקים את קרם הגבינה ומעל מפזרים את הפירורים.
 
מכניסים את העוגה למקרר לפחות ל-8 שעות לפני הפריסה.
אני אוהבת להכין יום לפני.

 

 
הורדת קובץ להדפסה
          
           
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים