דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> פיצוחיות מתוקות
 
פיצוחיות מתוקות 
 

המצרכים

400 גרם פיצוחים *
4 כפות סוכר חום / דמררה
2 חלבונים
 
אופן ההכנה

טורפים את החלבונים עם הסוכר במטרפה ידנית או מזלג מוסיפים את הפיצוחים ומערבבים.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ובעזרת כף מניחים במרווחים קטנים אחד מהשני
גבשושיות פחוסות.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות טורבו 30- 20 דקות עד שהפיצוחיות משחימות
מעט ומתייבשות.
מצננים את הפיצוחיות מסירים בעדינות מנייר האפייה ומאחסנים בקופסה אטומה.
(בתקווה שנשאר מה לאחסן)
 
* פיצוחים - גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת, שקדים פרוסים, שומשום ניתן להכין
  מכל אחד בנפרד או בכל שילוב שאוהבים.
 
* כמות העוגיות  20-30 +- תלוי בגודל שמכינים. 

 

 
הורדת קובץ להדפסה
          
          
 
          
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים