דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> קורבייה
 
קורבייה (עוגיות מהמטבח היווני) / אתי כהן 
 

מקור המתכון: 
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=4583155&r=1
 
המצרכים
 
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
50 גרם אבקת סוכר
1 חלמון
1כפית תמצית שקדים
½ 2 כוסות קמח לבן
 
לזרייה על העוגיות: 50 גרם אבקת סוכר
 
אופן ההכנה 
 
לחמם תנור ל 180 מעלות.
בקערת המיקסר עם וו גיטרה להקציף חמאה עם אבקת סוכר לקרם אחיד
להוסיף חלמון ותמצית שקדים ולהמשיך לערבל במהירות איטית, להוסיף את הקמח
לערבל במהירות הכי נמוכה עדיף לערבב בכף עץ עד שכל התערובת אחידה.
מחלקים את הבצק לשלושה כדורים כל כדור מגלגלים לנחש ארוך חותכים בצורה אלכסונית
בערך בגודל 2 ס''מ כל עוגייה.
מניחים נייר אפייה על התבנית ומסדרים את העוגיות.
אופים בערך 15-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות מעט, מוציאים מהתנור מצננים מעט
ובוזקים את יתרת אבקת הסוכר. שומרים בכלי אטום.

 

 

 
הורדת קובץ להדפסה

            






 
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים