דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת גבינה פירורים מוקה
 
עוגת גבינה פירורים מוקה
 

המצרכים לבצק

¾ 1 כוסות קמח תופח (245 גרם)
200 גרם חמאה
2 חלמונים
2 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל  

המצרכים לקרם גבינה מוקה
 
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 כפית נס קפה
½ - ¾ כוס סוכר (100-150 גרם)
2 גבינה לבנה 9%-5%
1 שמנת חמוצה
 
אופן הכנת תחתית העוגה הפירורים
 
מכניסים את כל מצרכי הבצק למעבד מזון ומעבדים רק עד לקבלת גוש בצק.
משטחים את הבצק בתבנית עגולה מס' 26 משומנת קלות.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד שהבצק מזהיב.
כשהתחתית מוכנה מגרדים בעזרת מזלג כ- 1/3 מהתחתית ושומרים בצד
לפיזור מעל המלית.
 
אופן הכנת קרם הגבינה
 
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם הסוכר, הנס קפה והאינסטנט פודינג שוקולד
לקרם אחיד ויציב.
מוסיפים את הגבינה והשמנת חמוצה ומערבלים במהירות הכי נמוכה לקבלת קרם אחיד.
 
לאחר שהתחתית התקררה יוצקים את קרם הגבינה ומעל מפזרים את הפירורים.
 
מכניסים את העוגה למקרר לפחות ל-8 שעות לפני הפריסה.
אני אוהבת להכין יום יומיים לפני.

 

 
הורדת קובץ להדפסה

          
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים