3 כרעי עוף
4 גזרים חתוכים גס
2 בצלים בינוניים חתוכים גס
3 גבעולי סלרי כולל העלים קצוצים
1 כף גדושה מרק עוף
פלפל שחור
מלח (כדאי להוסיף בסוף לפי הטעם)
200 גרם אטריות רחבות
אופן ההכנה
מכניסים את כרעי העוף לסיר ממלאים מים עד 4 ס"מ משפת הסיר.
מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומקפחים את הקצף שנוצר.
מוסיפים את שאר המצרכים מלבד האטריות ומבשלים בסיר חצי מכוסה כשעה עד שהעוף מוכן.
מוסיפים את האטריות ממשיכים לבשל 8 דקות ומכבים את האש.
* האטריות "שותות" את המרק אז מי שאוהב יותר נוזלים שיוסיף 150 גרם אטריות. * מרק קליל וטעים אצלי התאהבו (: