דף הבית >> מרקים >> מרק כתומים
 
מרק כתומים 
 

המצרכים

1 בצל גדול קצוץ
3 כפות שמן זיתולה/קנולה
1 שן שום שלמה
500 גרם דלעת חתוכה לקוביות בינוניות
4 גזרים גדולים פרוסים לטבעות
2 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות בינוניות
2 ליטר מים
1 כף גדושה אבקת מרק עוף
1 כפית גדושה חוויג' למרק
פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה

מחממים את השמן בסיר מוסיפים את הבצל ומטגנים להזהבה קלה.
מוספים את שאר המצרכים את התבלינים מוסיפים לאחר הרתיחה.
מבשלים כחצי שעה עד לריכוך כל הירקות.
מכניסים לתוך הסיר בלנדר מוט וטוחנים למרקם חלק.
טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.

הקרמה (לא חובה)

למרק מוקרם מוסיפים לכל צלחת בזמן ההגשה 1-2 כפות שמנת מתוקה ומערבבים.
זורים מעל מעט פלפל שחור גרוס לטעם ויופי (:

ההקרמה מקפיצה את הטעם. אני אוהבת (:

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים