דף הבית >> ריבות >> קונפיטורת קיץ
 
קונפיטורת קיץ 
 

המצרכים
 
½ 1 ק"ג פירות קיץ חתוכים לרבעים (משמש, אפרסק, נקטרינה, שזיפים)
500 גרם סוכר
¾ כוס מים
מיץ מלימון בינוני
 
אופן ההכנה
 
בסיר רחב שמים את המים והסוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס וישנה רתיחה.
מסיפים את הפירות ואת מיץ הלימון ומבשלים ללא מכסה כשעתיים.
מידי פעם מערבבים בעדינות.
 
---
לפני כיבוי האש כמו בכל ריבה רצוי לבדוק קרישה:
מכניסים צלחת זכוכית למקפיא למספר דקות
לוקחים כפית מנוזל הריבה ויוצקים לצלחת
מעבירים אצבע על הנוזל ויוצרים שביל
אם השביל נשאר ולא נסגר הריבה מוכנה.
 
 
* ניתן להכין מסוג אחד של פרי או לערבב כמה סוגים.

 

 
הורדת קובץ להדפסה

          
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים