3 כרעיים מפורקות או כל חלקי עוף שאוהבים
1 בצל גדול קצוץ
2 כפות שמן
3 כוסות מים
1 כף מלאה כורכום
1 כפית אבקת מרק עוף
פלפל שחור
מלח
1-2 קופסאות שימורי אפונה (מסננים) / שקית אפונה קפואה
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשתי כפות שמן לשקיפות
מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים יחד כ- 5 דקות
מוסיפים את האפונה והמים מביאים לרתיחה ומתבלים.
מבשלים חצי מכוסה כשעה וחצי עד שהעוף רך.
* אפשר להגיש עם אורז, פירה, קוסקוס, פסטה או סתם לחם/חלה טרייה (: * אפשר להוסיף לתבשיל תחתיות ארטישוק, תפו"א, סלרי, תפו"א ירושלמי ...