דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת שוקולד האלוהית
 
עוגת שוקולד האלוהית של אלונה
 

קישור למתכון המקורי: כאן
 
המצרכים ואופן ההכנה
 
בסיר קטן ממיסים על הגז (לא להרתיח) :
 
1 כוס חלב
4 כפות קקאו
200 גרם שוקולד מריר
½1 כוסות סוכר (מורידים מהכמות 3 כפות להקצפת החלבונים)
 
אחרי שהכל נמס מוסיפים לסיר :
 
200 גרם חמאה ומערבבים
אחרי שהחמאה נמסה והתערובת קצת התקררה מוסיפים 5 חלמונים
וככף ברנדי / תמצית רום ומערבבים לקרם חלק.
 
מקציפים את חמשת החלבונים עם 3 כפות סוכר לקצף יציב.
מוסיפים לקצף את תערובת השוקולד וכוס קמח תופח ומאחדים בתנועת קיפול.
אני מאחדת במיקסר על מהירות הכי נמוכה עד לקבלת עיסה אחידה.
 
יוצקים את העיסה לתבנית עגולה מס' 26 ואופים בחום של 180 מעלות כ- 30-40 דקות
או עד שהיא מוכנה.
 
ציפוי לעוגה (גנאש שוקולד)
 
1  מיכל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
 
מכניסים לסיר את השמנת מתוקה והשוקולד ומחממים רק עד המסה
ומערבבים לקרם חלק.
יוצקים את הגנאש על העוגה.
 
אפשר להמיס  גם במיקרו כדקה-דקה וחצי ולערבב לקרם חלק.

 

 
הורדת קובץ להדפסה
          
           

           
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים