דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> אגסים שיכורים
 
אגסים שיכורים / בוטנסקי
 

המצרכים

25 אגסים קטנים/בינוניים
2 בקבוקי יין אדום יבש
בקבוק מים
כוס דבש
כוס סוכר
קליפת תפוזים מ- 2 תפוזים (רק שיכבה חיצונית בלי הלבן)
6 מסמרי ציפורן
2 תפוזים קלופים ופרוסים לעיגולים עבים
3 מקלות קינמון

אופן ההכנה

לקלף את האגסים לחתוך קצת מהבסיס כדי שיוכלו
לעמוד להשתדל להשאיר את הגבעול.

להרתיח הכל מלבד האגסים כעשרים דקות
להוסיף את האגסים ולבשל כשעה וחצי עד שמתרכך.

* אני מכינה עם יין אדום מתוק

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים