הכנתי סחוג ,הצפתי את הסחוג בשמן והכנסתי למקרר דבר שאמור לשמור על הסחוג לאורך זמן ארוך
כעבור כשבוע נוצר עובש
כיצד ניתן למנוע את תופעת העובש
מדובר בסחוג שנוצר מפלפלים שהושרו במים ונטחנו עם שום במטחנת בשר.
אשמח לעצות ממך
תודה
ערב טוב לקיצי!
האם אני יכולה להכין מהעוגה הנ"ל רק למשל 1 תבנית אינגליש קייק והאם ניתן להכין באינגליש קייק בתבניות החד-פעמיות ? ואם זה יצליח לי ומשפחתי תהנה מזה אכין כמות יותר גדולה? האם ניתן להקפיא את הבצק?
אודה לך אם תוכלי להשיב לי שאוכל להכין אותה כבר מחר. ("חולה" על בצק שמרים!) תודה לך קיצי
האם אני יכולה להכין מהעוגה הנ"ל רק למשל 1 תבנית אינגליש קייק - כן. תכיני 1/3 כמות בצק
האם ניתן להכין באינגליש קייק בתבניות החד-פעמיות ? כן
האם ניתן להקפיא את הבצק? לא ניסיתי