הוסף הודעה לפורום
•
Nov 02, 2014 | 11:57
כל פעם שאני מקבלת מייל עים מאכל
זה נהדר.
תמשיכי כך.
אחת שלא שוכחת אותך מפורום האוכל ב YENT.
את נהדרת.
מכינה המון מאכלים שלך.
רינה
°
שמחת אותי (: תודה
kisi
Nov 02, 2014 | 13:46
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
•
Sep 08, 2014 | 16:03
היי קייצי - עשיתי את העוגה שנה שעברה מספר פעמים-ובכל זאת-שכחתי
אני מניחה את הקמח-להוסיף רק בסוף? מה משקל הקמח בעוגה? תודה
•
היי ענתי (: מערבבים את המצרכים
kisi
Sep 09, 2014 | 12:20
בקבוצה הראשונה ומוסיפים לה את הקבוצה השנייה כמו שכתוב במתכון ...
משקל הקמח 315 גרם ...
שנה טובה ומתוקה (:
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
•
Jul 25, 2014 | 17:45
אם אין לי סיר חרס \ ברזל האם יש חלופה כך שאוכל להגיע איתה לאותה תוצאה .
תודה
•
לא ניסיתי .... אבל אולי בסיר של
kisi
Jul 25, 2014 | 20:45
ג'חנון ...
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
•
הכנתי בדיוק לפי המתכון ויצא טעים
kisi
Jul 31, 2014 | 07:02
לא הוספתי שומן ...
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
•
Jul 25, 2014 | 17:43
שלום,
אם אני רוצה להכין את הבצק מראש (יום לפני ),
איך ניתן לעשות זאת מבחינת השלבים והאם זה לא פוגע בבצק עצמו .
תודה
•
את יכולה להכין את הבצק ולהתפיח
kisi
Jul 25, 2014 | 20:43
במקרר ... לא פוגע בבצק ...
שבת שלום
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
•
Jul 26, 2014 | 18:59
ולאחר מכן שמוציאים איך ממשיכים מאיזה שלב?
תודה
•
נותנים לזה להגיע לטמפ' החדר מכינים
kisi
Jul 31, 2014 | 07:01
את הצורה מתפיחים שוב ואופים ...
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
•
May 31, 2014 | 21:46
האם אפשר להחליף את הקמח בקמח מלא?
תודה
°
בוקר טוב (: לא ניסיתי ....
kisi
Jun 01, 2014 | 06:41
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
•
May 25, 2014 | 10:44
היי קייצי-מה שלומך? רציתי לשאול לגבי העוגה הנ"ל--כמה זה במשקל 3 כפות קורנפלור?
ולגבי הציפוי:
קרם: אופציה 1
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל (פחות הכף)
1 כוס חלב
מקציפים ומצפים את העוגה לאחר הקירור.
איך עשית את הצורות היפות שעל העוגה?אשמח להסבר.תודה
•
May 25, 2014 | 12:59
1 כף קורנפלור = 10 גרם.
את הצורה עשיתי בהזלפה ...
אין על מה (:
חיה
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
•
May 25, 2014 | 13:48
אבל השתמשת עם צנטר או רק בשקית זילוף? ( אני עם ידע אפסי בהזלפות).תודה
°
May 25, 2014 | 14:35
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
•
Mar 10, 2014 | 13:01
שלום קיצי ! יש לי שאלה לגבי הבצק הפורימי. אני רוצה להכין את האוזני המן לפי הבצק הפורימי : האם הבצק אפשר לאפסן אותו ללילה במקרר או צריך להכין אותו מייד ? והאם הבצק הוא רך או קצת קשה סליחה על השאלות ! אשמח אם תוכלי להשיב לי בפורום עוד היום וחג שמח לך קיצי! תודה! shila
•
לא ניסיתי אבל נראה לי שאפשר לאפסן
kisi
Mar 11, 2014 | 13:00
לילה במקרר.
הבצק לא קשה ולא רך נוח לעבוד איתו.
חג שמח (:
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
•
Feb 26, 2014 | 08:02
מה אתם חושבים על קוואקר? הכנתי השבוע
עוגיות קוואקר במאקו ולדעתי זה לא כזה דיאטטי עם כל הסוכרים שיש במתכון, אבל בכל זאת טעים ללקק את האצבעות
°
אני חושבת שאם טעים לבריאות
kisi
Feb 26, 2014 | 12:25
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
יש 48 עמודים
לעמוד הקודם
2 3 4 5 6 7 8
לעמוד הבא
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד