|
|
|
|
היי ענתי
מאת:
kisi
Jul 04, 2013
||
10:44
אין צורך להוסיף קמח/פרורי לחם זה לא מתפרק ...
לגבי הלוביה את יכולה להכין בערב ...
יום נעים
חיה
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
|
|
|
•
|
|
|
Jul 04, 2013 | 08:27
|
|
הי קייצי-בוקר אור -מה שלומך? רציתי לשאול לגבי:
ערוק -הא אינ מוסיפה קמח/פרור לחם-משהו שיחזיק את הקציצה שלא תתפרק?
לוביה -שכחתי להשרת אתמול. השרתי היום ב -6 בבוקר .אפשרי לבשלאות כבר בערב?תודה
|
|
|
|
|
•
|
היי ענתי
kisi
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Jul 04, 2013 | 10:44 |
|
אין צורך להוסיף קמח/פרורי לחם זה לא מתפרק ...
לגבי הלוביה את יכולה להכין בערב ...
יום נעים
חיה
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 08, 2013 | 15:00 |
|
צדקת בקשר לקציצות-הם אכן לא התפרקו,יצאו טעימות אבל לא יצא לי כמו בתמונה אצלך.
האם אחרי שאת שמה את הקציצה בשמן-את משטחת אותה? אצלך נראה ממש ירוק בפנים.
-לגבי לוביה -גם תודה.יום נעים
|
|
|
|
|
°
|
כן משטחת עם הכף .... לבריאות (:
kisi
|
|
|
Jul 09, 2013 | 11:57 |
|
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד
|
|
|
|