| | |  |  | דף הבית >> בשר ועוף >> בורקס בשר |  | |   | 
	
		
			| 
					
						
							|  |  
							| בורקס בשר |  
							|  |  
							|  |  
							| 
									חבילת בצק פילאס מעדנות
 מילוי בשר עשיר לבצקים
 
 מטגנים 2 בצלים גדולים קצוצים עד שקיפות מוסיפים חצי ק"ג בשר בקר טחון
 ומטגנים יחד כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב ופרור עד שהבשר מחליף את צבעו.
 
 מטגנים 3-4 כבדים ומגרדים אותם במגרדת גסה לתוך תערובת הבשר
 מוסיפים ביצה קשה מגוררת, ביצה טרייה, 2 כפות פרורי לחם
 ומתבלים במלח ופלפל שחור.
 
 מכינים כרולדות, שבלולים, בורקסים.
 מורחים בביצה מפזרים מעל שומשום / קצח
 אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות כ- 25 דקות עד שמוכן.
 
 * לחבילה שלמה של בצק פילאס השתמשתי ב- 900 גרם בשר טחון
 כל השאר השארתי אותו הדבר. יצאו לי 7 רולדות.
 
									  |  |  
							|  |  
							|  |  |  
			|  |  |   |  |  |  | 
 | 
 | 
 |