| | דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> מוס מנגו |
| |
מוס מנגו / אתר פסטו
|
| |
 |
|
המצרכים
2 מנגו גדולים ובשלים
½ 2 כפות דבש
1 כף מיץ לימון טרי
1 כוס שמנת מתוקה
2 חלבונים
אופן ההכנה
מקלפים את המנגו ומכניסים את בשר המנגו לבלנדר + הדבש ומיץ הלימון
מעבדים למחית חלקה, מעבירים לקערה.
מקציפים את השמנת מתוקה ומקפלים לתוך מחית המנגו.
מקציפים את החלבונים לקצף גמיש ומקפלים לתערובת המנגו.
יוצקים לכלי הגשה ומאחסנים במקרר.
* בהגשה ניתן לקשט בפלחי מנגו ונענע.
|
.jpg) |
| |
|
|
|
|
|
| | | | |
|
|
|