|
|
|
|
הריסה ופלפל צומה
מאת:
ענתי
Sep 03, 2013
||
14:38
היי קיצי יקרה-העוגה יצאה נפלאה טעימה ורכה .
תוכלי לומר לי מה ההבדל בין הריסה לפלפל צומה? תודה
|
|
|
•
|
|
|
Aug 29, 2013 | 09:07
|
|
היי קיצי -שיהיה לך -חג שמח ושנה טובה .
הכנתי את העוגה הזאת שנהה שעברה -מספר פעמים ואכן היא ממולצת,רכה וטעימ ה מאוד .
רציתי לשאול - ראיתי שאפית בתבנית מקרטו -צריך לשמן. (זה מספיק ל-2 תבניות).
והאםם את השתמשת בכוס מדידה או אפשרי כוס עם ידית? רוצה שיצא גבוה כמו אצלך.תודה
|
|
|
|
|
•
|
היי ענתי חג שמח ושנה טובה (:
kisi
|
|
|
Aug 29, 2013 | 13:10 |
|
* זה מספיק ל- 2 תבניות.
* אני משמנת אותן קלות בעזרת נייר מגבת
* את התה אני מכינה בכוס עם ידית את השאר אני שוקלת (את יכולה להעזר בטבלת המרות) אם אין לך משקל תשתמשי בכוס עם ידית להכל...
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
|
|
|
|
|
|
•
|
הריסה ופלפל צומה
ענתי
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Sep 03, 2013 | 14:38 |
|
היי קיצי יקרה-העוגה יצאה נפלאה טעימה ורכה .
תוכלי לומר לי מה ההבדל בין הריסה לפלפל צומה? תודה
|
|
|
|
|
°
|
שני ממרחים דומים אבל שונים בטעם
קיצי
|
|
|
Sep 03, 2013 | 20:50 |
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד
|
|
|
|